duminică, 23 decembrie 2012

Metacontactul

Fenomenul de metacontact

Metacontactul este o tehnologie de obtinere a informatiei din noosfara, elaborata de savanti si militari rusi, termenul fiind introdus in anul 1995. Fenomenul de metacontact nu este de domeniul magiei sau misticii, dar nu poate fi explicat nici de stiintele exacte, cum nici preotii nu-l pot explica. Insa este un fenomen care functioneaza si este utilizat, atat de serviciile secrete, de serviciile de paza si protectie, de coorporatii, cat si de persoane private, care detin tehnica adecvata si personalul apt sa acceada si sa stapaneasca canalele informationale.
*
Omul dispune de capacitati exotice precum telepatia, telekinezia, clarviziunea si puterea de influentare informational-energetica a mediului. Persoanele ce detin astfel de capacitati, sufera sub efectul acestora mutatii intelectuale, culturale si axiologice. Aceste abilitati vor conduce la consolidarea intelegerii reciproce intre persoane si la rezolvarea in spiritul concordiei, a unor probleme cu care se confrunta omenirea.

Exista un camp informational-energetic planetar, descoperit de Vladimir Vernadski si denumit noosfera in care sunt continute date despre prezent, trecut si viitor. Intre oameni cu capacitati psi, sau oameni cu starea de constiinta modificata si noosfera se pot stabili contacte prin canale speciale, si omul poate avea acces la informatiile din noosfera. Persoanele care realizeaza contactul sunt operatorii de canal informational, atent supravegheati de personal de specialitate in timpul actiunii, iar datele accesate sunt decriptate de echipe complexe de cercetatori.
Dar vai, ma dor degetele de atata batut la taste si-i las cu buzele umflate pe eventualii curiosi pana maine. Salut, prieteni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu