duminică, 10 octombrie 2010

Despre "Lumea Fluviului" - Riverwold - 5 - oamenii vor fi 'absorbiti' de Dumnezeu



Proiectul resuscitarii este condus de un consiliu format din 12 etici.Unul dintre ei, pe nume Loga, face opinie separata si se asociaza cu cativa resuscitati pentru a opera modificari in proiect.
*
Proiectul este programat pentru o durata de 100 de ani, si are ca scop urmarirea evolutiei oamenilor sub aspect moral si incurajarea lor, pentru atinge un standard etic superior.
Oamenii care in 100 de ani vor deveni buni, vor avea parte de resuscitate vesnica in Lumea Fluviului. Ceilalti, vor fi eliminati din proiect. Eticul Loga, are in vedere prelungirea proiectului dincolo de durata de 100 de ani, pentru a recupera intru resuscitare vesnica cat mai multi oameni.
De aceea a raspandit intre resuscitati, cu ajutorul unor agenti de influenta pe care i-a convins sa-l ajute, conceptul religios de CONTINUARE,
conform caruia, Wathanii oamenilor incapabili de progres etic vor fi absorbiti de Dumnezeu, adica, ca indivizi, vor fi sortiti disparitiei, iar ceilalti, vor continua sa fie resuscitati vesnic. Teama de disparitie ar putea fi un motor pentru progresul etic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu