vineri, 21 mai 2010

Metacontact - Dmitry Fonareff
Savantul rus Vladimir Vernadsky vorbeste despre un camp informational-energetic planetar, denumit noosfera. Cercetari si experimente ale serviciilor secrete rusesti si americane au evidentiat posibilitatea obtinerii de informatii din noosfera de catre persoane cu abilitati in perceptia extrasenzoriala, aflate in stare de constiinta modificata.
Tehnologiile de obtinere a informatiilor din noosfera cu ajutorul agentilor PSI, au fost denumite cu 5 ani in urma (in 2005), de catre cercetatorii militari "METACONTACT".
Fenomenul de metacontact nu poate fi explicat de stiintele exacte, dar functioneaza si este folosit. Exista si aparate tehnice utilizate in realizarea metacontactului.
*
Metacontactul poate oferi in avans raspunsuri la intrebari precum "ce mi se poate intampla azi'', si are un cuvant de spus si in problema daca data mortii unui individ poate fi modificata pe baza informatiei. Metoda este utila si in domeniul prognosticarii unor evenimente in serie,pe baza cunostintelor despre legitatile care guverneaza existenta Terrei.
Informatia parvine printr-un canal de comunicare accesat de agentul PSI. Este necesara intelegerea, nu numai a informatiei in functie de formele lingvistice ale metacontactului, dar si de o gandire intuitiva si de intelegerea cauzei care induce comunicarea informatiei prin acest canal.

* * *

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu